En lørdag eftermiddag med forræderi i KBK

Som en lille optakt til Viking Con, havde Michael, Alex og jeg sat hinanden i stævne til en lille spille seance for, at prøve Cuba af inden Alex skal være turneringsleder for spillet på Viking Con.

Det var første gang jeg skulle prøve Cuba og jeg gik ind i spillet med blandede forventninger.

Den generelle mening man ofte hører om spillet er: ”OK spil men ikke noget, der ikke er set før.” eller ”En mellemting mellem Puerto Rico og Caylus tilsat lidt grafik a la Stone Age.”

Dette passer da også meget godt på min opfattelse af spillet, selvom jeg bestemt også syntes at spillet giver et friskt pust til genren. Rart med et nyt spil, hvor man kan udforske og fumle sig frem mod nye muligheder og kombinationer, i stedet for at kaste sig i gang med de strategier, som man kender så godt.

Det virkede dog som et spil med langt større taktisk værdi end strategisk.

Slutspillet blev tæt og det var ikke mere end 6 point, som delte os med Alex som vinder.

Efter lidt hovedbrug var det tid til stærkt temapræget amitrash. Således kunne jeg introducerer Betrayal in the House on the Hill for Alex og Michael.

Som stor College football spiller, lille drenge nørd og blondine-ikon gik vi i gang med, at udforske huset.

Vi havde fået udforsket meget af huset da tingene begyndte at gå galt.

I kælderen (Det er altid i kælderen den slags sker) havde den blonde pige forvandlet sig til en afskyelig 2 hovedet slange, som nu ville spise os.

Men lille nørde dreng (Alex) og football spiller (undertegnet) måtte ned og kaste besværgelser på slangen og dunke den i hovederne.

Lille nørde dreng kastede besværgelsen og ofrede sig så, så Football spilleren, nu i fuld rustning, kunne skramle ned og slå på slangen.

Desværre havde slangen (Michael) læst reglerne forkert, hvilket resulterede i, at slangen øjeblikkeligt gik i gang med at spise sig selv og derved blev mindre og mindre!

Men med et par hjælpende hug måtte slangen lade livet og verden blev pludselig et bedre sted at være.

Et sjovt spil, som jeg holder meget af trods de mange terning kast, manglende mekanismer og mange fejl.

Således sluttede vores lørdag eftermiddag med et lidt hyggespil.

Skriv et svar