RISK I KBK!!!

Da jeg ankom til KBK’s ydmyg lokaler var regelforklaringen gået i gang til Goldland ved det ene bord, og Don lå ud pakket på det andet.
Således havde Taus, Kasper, Ulrik og Alex spændt rygsækken på ryggen for, at lede efter El Dorado i Goldland af Wolfgang Kramer mens Rasmus, Anders og Michael fumlede på Don ved det andet bord.
Det blev hurtigt lagt væk da jeg havde Risk – Express med til Rasmus.
Jeg tror aldrig, at jeg har set Risk blive spillet i KBK men dette lille hurtige spil var ikke dårligt og et glimrende ”mens-vi-venter-på-andre” –spil eller et spil til ens ikke-spillene venner og en halv snes knaster.

Med en ”heldig” sejr til undertegnet gik vi videre til, at lede efter det næste spil, som skulle på bordet.
Rasmus Paulsen var dukket op og efter lidt forslag frem og tilbage blev vi enige om Attila, som Rasmus anbefalede.
Det var som sådan et glimrende spil, men med et par ”seriøse” spillere (hvilket vi heldigvis ikke var) kunne spillet nemt komme til, at trække meget ud på grund af en gang analysis paralysis, hvilket spillet ikke ville kunne bære.
Desværre var spillet også gjort unødigt forvirrende på grund af nogle farve/symbol issues, som godt kunne være gjort bedre.
Efter endnu en sejr var selvtilliden helt i top, hvilket Rasmus som sædvanligt prøvede at ødelægge med en gang newbie/held/kaos konspirationsteori.

Til sidst kom Don endeligt på bordet (Ingen spille aften uden et auktionspil).
Et spil, som jeg bedst kan betegne som stressende og kaotisk. Her skal man hele tiden passe på ikke, at byde visse tal, der i så fald, ville give andre penge.
Anders løb med sejren og jeg fik bund lave point.
Med aftens nederlag var det på tide, at kravle hjem med lidt af selvrespekten i behold mens de andre medlemmer muntrede sig med Ursuppe, Stoneage og Oregon.

En tanke om "RISK I KBK!!!"

Skriv et svar