Attack!

Attack!I dette basissæt udkæmper spillerne deres egne fiktive kampe om verdensherredømmet i tidsperioden omkring 2. verdenskrig. Spillet er rimeligt simpelt i sin grundtanke rimeligt simpelt med at man starte med en hovedstad og en håndfuld enheder rundt omkring på kortet og skal tilkæmpe sig ressource fra de andre spillere og neutrale lande. Til dette har man en hær bestående af små plastic brikker forestillende infantri, artillery, kampvogne og fly, som i en ret snedigt taktisk kamp system skal overmande fjendtlige territorier.

Spillere: 2-6
Spilletid: 3 timer
Kompleksitet: simpelt
Prisklasse: 250-350kr

ANMELDELSER PÅ NETTET

STRATEGI GUIDES & ARTIKLER

BGG Files

BoardGameGeek har en række små tillæg skabt af forskellige spillere

UDVIDELSER

Attack! Expansion

Udvidelsen er lige så stor indholdsmæssig som det oprindelige spil. Indeholder ny spilleplade med Asian og brikker til flådeenheder. Regler flåder, spionage, diplomati, forskning og en del andre ting.

ANDRE LINKS

 

Skriv et svar